Wie jarig is trakteert! 20 x inspiratie voor communicatie met impact

whitepaper-futurecommunication-705x220.jpgwoensdag 10 juli 2019 15:01

Future Communication bestaat 20 jaar. Daarom trakteren zij op de 20 van Future Communication: 20 slimme tips, tricks en tools van hun consultants voor jou. Van aan tafel komen bij de board tot het schrijven van een onvergetelijk verhaal. Alle tips zijn bewezen in de praktijk, direct toepasbaar en impact gegarandeerd. Laat het je smaken!

Door Future Communication

Bekijk de whitepaper over onder andere het investeren in de relatie, crisiscommunicatie, structuur in je sociale media, personal branding of een van de zestien andere tips.

« Terug

Reacties op 'Wie jarig is trakteert! 20 x inspiratie voor communicatie met impact'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.