Sander Kloppenburg gaat het team van Kirkman Company versterken

Sander Kloppenburg 200x200.jpgdonderdag 27 juni 2019 11:28

Sander Kloppenburg (41) heeft een nieuwe stap gezet als principal consultant. In zijn nieuwe functie bij Kirkman Company, een bedrijf dat organisaties transformeert, pakt Kloppenburg de mogelijkheid om de nieuwe propositie rondom data/analytics en digital op te zetten.

Kloppenburg heeft op verschillende vlakken ervaring op gedaan, bij onder andere PwC (People Analytics), NGA (People Analytics), Cloud project management en tot slot heeft hij bij Getronics (datewarehousing) verschillende Business intelligence op meerdere bedrijfsprocessen uitgevoerd. Hij vertelt: "De stap naar Kirkman Company is voor mij een gevoelsmatige stap naar meer ondernemerschap. De open en directe cultuur met korte lijnen is iets wat me enorm aanspreekt en wat ook in de eerste weken al direct voelbaar is. Er wordt serieus aandacht en tijd besteed aan het 'landen in het team' en dat voelt erg goed." 

Over zijn functie zegt Kloppenburg: "In combinatie met de transitie expertise die al binnen de organisatie bestaat, is in mijn ogen een gouden combinatie. Daarnaast kan ik mijn kennis en ervaring inzetten binnen de HR & Employee Experience practice."

« Terug

Reacties op 'Sander Kloppenburg gaat het team van Kirkman Company versterken'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.