Oliver van Loo is Associate Partner bij IvCB

Oliver van Loo[1].jpegdonderdag 27 juni 2019 11:18

Oliver van Loo (36) is Associate Partner geworden bij IvCB Public Affairs & Stakeholdermanagement in Den Haag. Van Loo is een zeer ervaren public affairs adviseur uit Den Haag die vooral op het snijvlak van internationale samenwerking, mensenrechten en gezondheidszorg actief is.

Tot zijn opdrachtgevers behoren onder andere de Bill & Melinda Gates Foundation en het Aids Fonds. Van Loo heeft een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk, zeer ruime ervaring met complexe internationale vraagstukken en is een creatieve en oplossingsgerichte denker. Maatschappelijk zet Van Loo zich in als bestuurder voor verschillende goede doelen waaronder de Stichting Martin Luther King Lezing en de Week van Respect. 

Met de komst van Van Loo wil IvCB zijn positie als internationaal georiënteerd strategisch public affairs en stakeholdermanagementkantoor verder versterken op de Nederlandse markt. Kevin Zuidhof, managing director van IvCB: "IvCB wil opdrachtgevers met een maatschappelijke meerwaarde en een goed verhaal ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen. De kennis, ervaring en het netwerk die Oliver meeneemt sluiten naadloos aan bij die focus en versterken onze positie en groeidoelstellingen."

« Terug

Reacties op 'Oliver van Loo is Associate Partner bij IvCB'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.