Jan van Twillert en Ádám Gyarmati versterken SchaalX

Jan van Twillert Ádám Gyarmati 200x200.jpgdonderdag 27 juni 2019 11:07

Per juni 2019 verwelkomt SchaalX twee nieuwe collega’s. Jan van Twillert versterkt als consultant het public team en legt zich toe op de bemiddeling van interim professionals binnen het publiek domein. Ádám Gyarmati start als recruiter voor het werving & selectieteam.

Begin 2019 lanceerde SchaalX, specialist in executive search, werving & selectie en interimbemiddeling voor digital, marketing en communicatie, het label 'SchaalX public' dat zich richt op de bemiddeling van interim en vaste professionals in de overheid, semi-overheid, zorg en onderwijs. Ingrid Schipper, managing partner SchaalX, vertelt: "Jan heeft veel kennis van en een groot netwerk in het publiek domein. We zijn blij dat we ons met zijn komst kunnen richten op de verdere groei van SchaalX public. Ádám heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in search en is daarmee voor SchaalX de aangewezen persoon om het werving- en selectieteam te versterken."

Over Jan van Twillert
Jan startte zijn carrière bij Randstad als intercedent en is zich steeds meer gaan richten op specialistische functies binnen de overheid. Bij het label Mailprofs en later bij Continu werd hij verantwoordelijk voor het vakgebied informatiemanagement, waar hij zich bezighield met digitalisering van de overheid.

Over Ádám Gyarmati
Na een masterdiploma in vertalen en tolken te hebben behaald ging Ádám aan de slag als freelance vertaler en maakte later de overstap naar arbeidsbemiddeling. Hij heeft bij verschillende recruitmentbedrijven en uitzendbureaus gewerkt, waarbij hij zich heeft ontwikkeld tot sourcing talent.

« Terug

Reacties op 'Jan van Twillert en Ádám Gyarmati versterken SchaalX'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.