Amy den Hartog nieuwe medewerker marketing & communicatie bij BNO

Amy den Hartog 200x200.jpgdonderdag 27 juni 2019 10:56

Per 11 juni 2019 is Amy den Hartog begonnen als medewerker marketing & communicatie bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO). Ze zal zich toeleggen op het versterken van onze community en op het nog beter onder de aandacht brengen van de diensten en activiteiten van de BNO.

Na haar opleiding Kunst en Economie aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht (HKU) is Den Hartog als freelancer begonnen bij organisaties als OBJECT Rotterdam, Studio JKL en Yes We Connect.

Den Hartog kijkt er naar uit aan de slag te gaan voor een grote en diverse groep ontwerpers, die zij omschrijft als de ogen van onze maatschappij. Het is haar missie om ontwerpers te helpen zich te manifesteren in de wereld. Zo kwam ze uit bij de BNO. "De stap om als freelancer aan de slag te gaan, lijkt niet groot. Een krabbel bij de Kamer van Koophandel en je kan beginnen. Toch liep ik tegen veel zaken aan waar ik hulp bij had kunnen gebruiken. Het is mooi op zulke momenten ergens terecht te kunnen. Het is nog mooier om er te mogen werken."

« Terug

Reacties op 'Amy den Hartog nieuwe medewerker marketing & communicatie bij BNO'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.