Floris van Dam gaat van NIMA naar Sijthoff Media

Floris van Dam 200x200.jpgdonderdag 27 juni 2019 10:21

Floris van Dam treedt per 15 juli 2019 als Director Education in dienst bij Sijthoff Media en wordt verantwoordelijk voor het uitbouwen van de educatietak van de B2B-clusters. De afgelopen vier jaar was Van Dam in dienst bij het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA), waar hij verantwoordelijk was voor de beroepsvereniging.

Voor zijn periode bij NIMA heeft Van Dam meerdere managing director functies gehad onder andere bij Repucom, Stanley Works en Nielsen.

Bij Sijthoff Media, een crossmediaal mediabedrijf van nieuws- en vakmedia, zal Van Dam zich bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe opleidingen, het bouwen van samenwerkingen met verschillende partijen in de markt en het versterken van de huidige positie van Sijthoff Media in dit segment. Over zijn overstap naar de Sijthoff Media Groep zegt Floris van Dam: "Ik kijk er enorm naar uit om, samen met de hoofdredacties, een sterke unit neer te zetten. Mijn missie is om bij Sijthoff Media een professioneel platform te creëren waar iedereen terecht kan om kennis en kunde op te doen en om de samenwerking te versterken met huidige en nieuwe partners."

CEO Willem Sijthoff: "Met onze B2B-titels Adformatie, AG Connect en Binnenlands Bestuur acteren wij in het hart van deze vakgebieden. We zien als gevolg van digitalisering en innovatie de complexiteit voor professionals toenemen. We constateren daarom dat de behoefte aan educatie groeit en willen wij ons huidige portfolio graag daar op uitbreiden. Wij zijn zeer verheugd dat Floris als Director Education deze tak binnen onze onderneming verder wil uitbouwen. Wij hebben Floris op diverse projecten leren kennen en wij zijn er van overtuigd dat zijn ondernemende en pragmatische mentaliteit goed past binnen ons team."

« Terug

Reacties op 'Floris van Dam gaat van NIMA naar Sijthoff Media'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.