Laatste kans: Zend voor 1 juli je project in voor de Galjaardprijs!

Galjaard-Eindsprint_705x220.pngwoensdag 26 juni 2019 16:40

Nog één week te gaan en dan sluit de inzendtermijn voor de Galjaardprijs. De commissie heeft al mooie cases binnengekregen, maar hoopt nog op een eindsprint! Gaat jouw project dit jaar de felbegeerde Galjaardprijs winnen? Inzenden kan nog tot en met volgende week maandag 1 juli. Wat we precies zoeken? Het meest inspirerende, innovatieve en impactvolle communicatieproject in het publieke domein. Eerdere winnaars van deze prijs zijn de projecten: Elfwegentocht, Zuyderland live! en JIJ & Overijssel. Hoort jouw project in dit rijtje thuis?

Door de redactie

Zend jouw project in en maak kans op de prijs!

Eerdere winnaars 
Het project 'Elfwegentocht' van Stichting FossylFrij Fryslân won de Galjaardprijs in 2018. Volgens de vakjury is dit project op een bijzondere manier erin geslaagd om in korte tijd velen te mobiliseren die zich twee weken fossielvrij hebben verplaatst. En er is een beweging tot stand gekomen die ook vandaag nog steeds doorgaat. De publieksprijs ging naar het project 'Mag ik bij jou wonen?' van Oosterbreedte, in opdracht van jeugdzorgorganisatie Jarabee.

Zuyderland live! heeft in 2017 de Galjaardprijs én de publieksprijs gewonnen. Voor de publieksprijs werden in totaal 6.426 stemmen uitgebracht en Zuyderland live! kreeg 38,7% van de stemmen. Zuyderland live! laat zien dat je met lef, vakmanschap en weinig middelen verbinding kan maken met de buitenwereld.

JIJ & Overijssel ging er in 2016 met de prijs vandoor. JIJ & Overijssel jaagt actief op goede ideeën uit de samenleving en brengt deze naar het Provinciehuis. Hiermee verkleinen zij de kloof tussen inwoner en provinciale overheid. Almere zoekt pleegouders won de publiekprijs. Er werden 4.404 stemmen uitgebracht en de crossmediale wervingscampagne om minstens 15 nieuwe pleeggezinnen te werven in Almere kreeg 43% van de stemmen. 

In 2003 werd voor het eerst de prijs uitgereikt, benieuwd naar alle eerdere winnaars? Check ze op de website van de Galjaardprijs.

« Terug

Reacties op 'Laatste kans: Zend voor 1 juli je project in voor de Galjaardprijs!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2019 > juni

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.