Logeion is op zoek naar jou! Word jij onze enthousiaste community member of nieuwe host?

Samenwerken high five 705x220.jpgwoensdag 26 juni 2019 15:28

Vind je het leuk om in contact te komen met communicatiecollega’s? En geloof je in de waarde van een sterk netwerk? Word dan een community ambassadeur van het online ledenplatform van Logeion: Logeionline. Of heb je interesse om je kennis te vernieuwen? Logeion zoekt nieuwe gastvrouwen en -heren die bij Logeion-bijeenkomsten willen helpen.

Door de redactie

Enthousiaste community members gezocht
Logeionline, het online ledenplatform van Logeion, is een klein half jaar geleden gebouwd en gelanceerd. Maar het kan nog wel wat hulp gebruiken bij het uitbouwen van het platform tot een hechte online community. Hoe mooi is het dat communicatieprofessionals een plek hebben om elkaar te ontmoeten en te helpen, kennis uit te wisselen en samen te werken? We willen van Logeionline een bruisend platform maken, waarop dit in overvloed gebeurt. Help jij mee? We vragen je om als ambassadeur van Logeionline interessante content te delen over jouw interessegebieden, om de leden te activeren en te reageren op anderen.

Interesse? Ontzettend leuk! Neem contact op met community manager Yvonne van Vliet via: yvanvliet@logeion.nl.

Gastvrouwen en -heren gezocht
Logeion organiseert steeds meer bijeenkomsten door het hele land. Jij zou kunnen helpen als je dat leuk vindt! Al bij 2 of 3 keer per jaar ben je echt een geweldige hulp. Jouw taken zijn de ontvangst van de sprekers en de bezoekers. Afhankelijk van de omvang van de bijeenkomst doe je dit alleen of met twee mensen, en moeilijk is het niet: mensen willen graag een badge, weten waar ze hun jas kwijt kunnen of even snel nog naar het toilet. Je kent het wel: het zijn de vragen die je zelf hebt als je binnenkomt. Verder ben je het gezicht van de middag of avond, los je problemen op als ze ontstaan en koppel je aan het bureau terug hoe de middag was . Wat krijg je er voor terug? Je mag gratis naar de bijeenkomst! Daarnaast heb je heel veel leuke gesprekken, contact met de sprekers, altijd een leuke middag en na verloop van tijd een groter netwerk.

Mail voor meer informatie of om je aan te melden naar info@logeion.nl en geef aan dat je je graag tijdens een aantal bijeenkomsten als gastvrouw- of heer zou willen inzetten. We nemen dan contact met je op!

« Terug

Reacties op 'Logeion is op zoek naar jou! Word jij onze enthousiaste community member of nieuwe host?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2019 > juni

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.