Monique Poesse per 17 juni Hoofd Communicatie ad interim bij NVWA

poesse.jpgwoensdag 12 juni 2019 15:36

Monique Poesse start 17 juni aanstaande bij de directie Strategie van de NVWA (Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit) als Hoofd Communicatie ad interim. Zij zal de NVWA ondersteunen bij de inrichting van de communicatiefunctie en de verdere ontwikkeling van de afdeling Communicatie.

In de afgelopen acht jaar is zij werkzaam geweest als Hoofd Corporate Communicatie en directielid bij Menzis, als Manager Corporate Communicatie bij Alliander en als Hoofd Communicatie bij LaSer Nederland. Daarvoor heeft zij diverse communicatieadvies- en woordvoeringfuncties bekleed bij onder meer Agis Zorgverzekeringen, TNT Post en Rabobank. 

Monique Poesse studeerde Communicatiewetenschap aan de UvA.

« Terug

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.