David Ogg versterkt sinds 1 juni De Selectie

David Ogg De Selectie 200x200.jpgwoensdag 12 juni 2019 14:41

Sinds 1 juni is David Ogg als adviseur bij De Selectie gestart. David is een adviseur die op verschillende posities kan spelen. "Zijn analytisch vermogen is een mooie aanvulling op het team", zegt Charlotte Bosveld, oprichter van De Selectie.

Hiervoor was Ogg adviseur bij Maatschap voor Communicatie waar hij sinds 2014 onder contract stond.

David vertelt: "Het is een logische volgende stap in mijn ontwikkeling. De ambities hier, om op het hoogste niveau te spelen, zijn groot. Ik zie er naar uit om daar in het team een bijdrage aan te leveren." Hij tekent een arbeidscontract van één A4'tje, passend bij deze tijd: geen concurrentie- en relatiebeding en gebaseerd op vertrouwen tussen werkgever en - nemer. De Selectie lijkt intussen nog niet klaar op de transfermarkt. "We verwachten deze zomer zeker nog een of twee versterkingen te contracteren", aldus Bosveld. De Selectie is een adviesbureau 'van nu' dat buiten de hokjes denkt en organisaties verder helpt door integraal en zonder 'poeha' naar vraagstukken te kijken en met oplossingen te komen.

« Terug

Reacties op 'David Ogg versterkt sinds 1 juni De Selectie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.