De eerste inzendingen voor de Galjaardprijs 2019 zijn binnen. Doe jij ook mee?

Eerste-inzendingen-Galjaard2019_705x220.pngwoensdag 29 mei 2019 11:05

De eerste inzendingen voor de Galjaardprijs 2019, de prijs voor het beste communicatieproject of -activiteit in het publieke domein, zijn binnen. Maar we zijn op zoek naar meer! Heb jij afgelopen jaar meegewerkt aan een inspirerend, innovatief en impactvol project? Zorg dat je voor 1 juli deze instuurt en maak kans op een mooi podium. Een voorbeeld van zo’n project? De 'Zaanse verhalen', een project dat in 2017 werd ingezonden door de gemeente Zaanstad. Een website vol inspirerende initi­atieven; een plek voor de verhalen van mensen die vrijwillig mooie dingen voor de stad doen en hun woonomgeving leefbaarder maken.

Door de redactie

Het doel de Zaanse Verhalen was het enthousiasmeren en inspireren van mensen die ook iets willen ondernemen. Door de verhalen door te vertellen, kwamen er meerdere mensen in actie voor de stad. Benieuwd hoe de gemeente dit project is aangevlogen en hoe de 'verhalenvertellers' het hebben ervaren? Lees dan hier het hele verhaal terug dat werd gepubliceerd in het boek 'Communicatieverhaal halen 2017' van Miranda M. Mulder en Arjen P. van Leeuwen.

Galjaardprijs 2019
Op 31 oktober 2019, tijdens de 20ste editie van de praktijkdag voor publieke communicatie, wordt de Galjaardprijs 2019 uitgereikt. De eerste inzendingen zijn binnen en te bekijken via www.galjaardprijs.nl/inzendingen-2019. Heb je in het afgelopen jaar gewerkt aan een project waar je trots op bent en wil je dit project delen met vakgenoten? Stuur het dan in voor de Galjaardprijs. Dit kan nog tot en met 1 juli 2019. Gewoon doen! Deel je verhaal!

« Terug

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.