Jacqueline Lenterman Financial Communications lead bij Edelman Amsterdam

FotoJFL-1.jpgwoensdag 17 april 2019 13:45

Edelman maakt een aantal belangrijke benoemingen bekend waarmee het haar diensten op het gebied van financiële communicatie, zoals advies bij fusies en overnames en aandeelhoudersactivisme, uitbreidt. Samen met investeringen in nieuwe data tools en expertise, wordt deze praktijk binnen Edelman hiermee aanzienlijk versterkt, waarmee beursgenoteerde organisaties en andere bedrijven toegang krijgen tot volledig geïntrigeerde, data-gedreven communicatiediensten in Nederland. Daarnaast wordt Edelman Amsterdam het regionaal expertisecentrum voor financiële communicatiediensten voor klanten van Edelman in heel continentaal Europa.

Om leiding te geven aan de financiële communicatiepraktijk in Amsterdam heeft Edelman Jacqueline Lenterman aangenomen. Lenterman is een communicatieprofessional met een lange staat van dienst op het gebied van kapitaalmarkten. Zij was betrokken bij een aantal prominente fusies en overnames en beursintroducties en heeft een groot aantal bedrijven geadviseerd op het gebied van investor relations, aandeelhoudersactivisme en andere bijzondere situaties. Ze komt over van ING, waar ze wereldwijd verantwoordelijk was voor de Corporate Broking activiteiten.

"Jacqueline’s loopbaan is indrukwekkend. Ze heeft in verschillende rollen ondernemingsbesturen geadviseerd, winnende teams gebouwd en nieuwe bedrijfsactiviteiten opgezet", aldus Arent Jan Hesselink, CEO van Edelman Amsterdam. "Samen met Jacqueline en het team van financiële communicatiespecialisten, zullen we onze gedeelde visie op financiële communicatie met geïntegreerde, data-gedreven communicatie samenbrengen.”

Jacqueline Lenterman: "Ik ben erg enthousiast om samen met Edelman verder te bouwen aan hun succesvolle staat van dienst op het gebied van fusies en overname- en kapitaalmarktcommunicatie. Daarnaast verheug ik me op de samenwerking met een zeer professioneel team dat kwalitatief hoogstaande, geïntegreerde diensten levert die gebruik maken van de nieuwste digitale, creatieve en analytische benaderingen. Ik ben ervan overtuigd dat we met Edelman’s wereldwijde netwerk van meer dan 100 financiële communicatieprofessionals in alle voorname financiële centra en de succesvolle, geïntegreerde bureaustructuur van Edelman uniek gepositioneerd zijn om toegevoegde waarde te leveren aan onze klanten".

Over Edelman

Edelman is een wereldwijd communicatiemarketingbedrijf dat samenwerkt met 's werelds grootste en opkomende bedrijven en organisaties en hen helpt bij het ontwikkelen, promoten en beschermen van hun merken en reputaties. Door gebruik te maken van een geïntegreerde aanpak van communicatie en marketing worden doordachte en effectieve oplossingen bedacht om klanten in staat te stellen hun bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

« Terug

Reacties op 'Jacqueline Lenterman Financial Communications lead bij Edelman Amsterdam'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.