Communicatiebureau Vonc verwelkomt drie nieuwe collega’s

Vonc 3 medewerkers 200x200.jpgdonderdag 11 april 2019 12:12

Ze zeggen wel eens: al het goede komt in drievoud. In dit geval is dat helemaal waar, want communicatiebureau Vonc verwelkomt drie nieuwe collega’s. Sinds kort versterken Ria de Jong, Raymond van Midlum en Pieter Melle van der Meulen het Vonc-team. Ieder met hun eigen talent.

Bak ervaring
Ria de Jong brengt als senior communicatieadviseur een bak aan ervaring mee. Ze is al ruim twintig jaar actief in het marketing- en communicatievak. Ze heeft onder andere gewerkt bij FBTO, Aegon en communicatiebureau Initio. Ria is een strategische en creatieve sparringpartner. Dankzij haar ervaring op het gebied van branding, positionering en communicatie kent ze het klappen van de zweep en kan ze iedere communicatie-uitdaging aan.

Illustratietalent
Raymond van Midlum vult de creatieve tak aan van Vonc. De afgelopen acht jaar werkte hij als grafisch vormgever en productontwerper bij Paper Dreams. Naast zijn skills als vormgever neemt Raymond een extra talent mee naar Vonc: illustreren. Tijdens zijn opleiding aan de kunstacademie in Zwolle en in zijn vorige baan maakte hij talloze illustraties. Raymond is hiermee een creatieve aanvulling op het team.

Frisse blik
Pieter Melle van der Meulen maakte kortgeleden de overstap van het bankwezen naar het communicatievak. Hij gaat een nieuwe uitdaging aan als communicatieprofessional bij Vonc. Hierbij neemt hij zijn ervaring op het gebied van projectmanagement mee, net als zijn frisse blik op het vak en het bureau!