PROOF versterkt team met drie talenten

PROOF Lyn, Chiara, Madeline 200x200.jpgmaandag 25 maart 2019 17:36

PROOF is blij met de komst van drie nieuwe talenten: Lyn Spooner, Madeline du Perron en Chiara de Roon. Spooner gaat aan de slag als strateeg. Du Perron versterkt het PROOF-team als senior projectmanager. De Roon is gestart als junior strateeg.

Voorheen was Spooner jarenlang werkzaam als strategisch communicatieadviseur binnen diverse sectoren. Voordat Du Perron bij PROOF kwam werken was ze o.a. werkzaam als Branding Consultant bij Globrands. De Roon heeft een achtergrond in Toegepaste Psychologie en heeft net haar MSc in Management in Lund, Zweden afgerond.

Bea Aarnoutse, managing director van PROOF: "We zijn heel blij met de komst van Lyn, Madeline en Chiara. Als bureau willen we voorop blijven lopen in ons vakgebied en zijn we voortdurend op zoek naar mensen die daar hun steentje aan bij willen dragen." Met hun komst geeft PROOF verdere invulling aan de gerichte ambitie om op een innovatieve manier vorm te geven aan alignment en de employee journey. Het Amsterdamse bureau werkt aan het creëren van alignment en het optimaliseren van de employee experience voor  organisaties.

« Terug

Reacties op 'PROOF versterkt team met drie talenten'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.