Anniek de Hoop nieuwe aanwinst in team van ItsaRep

Anniek de Hoop 200x200.jpgmaandag 18 maart 2019 17:52

Anniek de Hoop (35) is een creatieve communicator met een voorliefde voor content en online. De Hoop heeft ruim twaalf jaar ervaring in communicatie en content marketing. De afgelopen jaren was ze werkzaam als zelfstandig adviseur in (SEO) content, online marketing en communicatie.

De Hoop werkte voor bedrijven als Hans Anders, XSPlatforms, Het Lichtlab en internetbureau Heers. Vanuit de wens om verder te groeien in het communicatievak meldde ze zich bij ItsaRep. "Na een periode van zelfstandig ondernemerschap als content creator ontstond er onbewust onrust", vertelt de Hoop. "Ik wilde mij niet alleen bezig houden met de productie van content, maar mezelf breder ontwikkelen. Die kans krijg ik bij ItsaRep. Zij zetten content strategisch in voor branding en reputatiemanagement. In mijn recente functies droeg content bij aan SEO, traffic en een groter klantenbestand. Die kennis is de basis die ik meeneem naar ItsaRep om klanten te helpen hun reputatie te versterken."

Erik van de Nadort, Managing Partner van ItsaRep: "De klik met Anniek was er meteen. Haar ondernemende persoonlijkheid en haar ervaring in content marketing en SEO, zijn een mooie aanvulling voor ons bedrijf. Naast het versterken van de reputatie van onze klanten is plezier in het werk belangrijk. Een goede sfeer in het team is daarbij van cruciaal belang en met Anniek hebben we ook op dat gebied weer een fijne collega mogen verwelkomen." De Hoop gaat onder meer werken op klanten Computest en RugGear, en de nieuwe klanten Snap en Western Digital.