Beck Communicatie breidt team verder uit met Bart van Grinsven

Bart van Grinsven 200x200.jpgmaandag 18 maart 2019 14:50

Het Brabantse interim-communicatiebureau Beck Communicatie heeft zich opnieuw versterkt met een senior adviseur: Bart van Grinsven. Bart heeft twintig jaar ervaring in het communicatievak. Hiervoor werkte hij in diverse sectoren van zowel het bedrijfsleven als de (semi)overheid.

Na zijn studie Communicatie aan Fontys Hogescholen in Eindhoven was Bart jarenlang actief op het gebied van interne communicatie voor grote multinationals als ASML, Organon en Achmea. De laatste jaren heeft hij zijn focus juist verlegd naar meer allround communicatiewerk voor de publieke sector. Zijn gedrevenheid en brede ervaring bij zowel het bedrijfsleven als (semi)overheid maken Bart een waardevolle aanvulling voor het Beck-team. Inmiddels is hij als communicatieadviseur bij de gemeente Waalwijk begonnen aan zijn eerste opdracht via Beck Communicatie.

Beck Communicatie biedt tijdelijke communicatiecapaciteit op management-, senior- en adviesniveau, trainingen en workshops op het gebied van overheidscommunicatie. Het team van Beck Communicatie telt momenteel in totaal zesentwintig adviseurs.