Youssef Eddini managing partner bij Van Luyken

Benoeming Youssef Eddini Van Luyken 200x200.jpgdonderdag 07 februari 2019 14:22

Youssef Eddini (50) start per 1 april aanstaande als managing partner en communicatieadviseur bij Van Luyken. Samen met de huidige managing partner Erik Visser gaat hij leiding geven aan het veertigjarige communicatieadviesbureau in Haarlem

Bij Van Luyken zet Eddini zijn ruime kennis en ervaring in voor bestaande en toekomstige klanten. Hij vervulde in de afgelopen 25 jaar communicatiefuncties in de sectoren veiligheid (Politie Rotterdam en Utrecht), luchtvaart (KLM, Transavia), bouw (Strukton), media (NOS, NPO, Ziggo) en financiën (ABN AMRO). Daarnaast is hij lid Raad van Toezicht van Taartrovers Film Festival, bestuurslid bij de Esther Vergeer Foundation, examinator bij NIMA, gastdocent en examinator bij SRM en intervisiecoach bij Van der Hilst. Ook is hij vroeger bestuurslid van Logeion geweest. 
 
Youssef Eddini: "Na een sabbatical van bezinning, zelfreflectie en persoonlijke groei kijk ik ernaar uit om samen met mijn nieuwe collega’s het succes van Van Luyken te continueren. Mijn 25 jaar 'in-house' ervaring zet ik graag in om organisaties met behulp van communicatie hun doelen nog beter te laten bereiken. Ook zie ik ernaar uit communicatieafdelingen te ondersteunen om van strategische betekenis te zijn voor hun organisatie. Mijn derde focuspunt is coaching en training van professionals om leider te worden in hun communicatie. En ja, ook van mijn blunders mag iedereen leren."
 
"De juiste man, op het juiste moment, op de juiste plaats", zo typeert de huidige managing partner Erik Visser Eddini’s komst naar Van Luyken. "We zoeken al enige tijd naar de ideale kandidaat. Youssef brengt een schat aan praktijkervaring met zich mee en beschikt over leiderskwaliteiten die Van Luyken verder versterken en in een nieuwe fase brengen."
 
Over Van Luyken
Van Luyken richt zich op strategisch communicatieadvies, crisiscommunicatie, communicatietrainingen (via het eigen label De Trainingstudio) en detachering van communicatieprofessionals en staat in de top 5 van beste bureaus van Nederland in de categorie communicatieadvies (bron: Management Team). Naamgever Wim van Luyken richtte het bureau in 1978 op.  In zijn rol als voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Public Relations en Voorlichting stond hij aan de wieg van de latere beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals, Logeion.

« Terug

Reacties op 'Youssef Eddini managing partner bij Van Luyken'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.