Juliette van der Wurff gestart als adviseur bij Mett

Juliette van der Wurff 200x200.jpgmaandag 04 februari 2019 15:06

Vanaf januari 2019 is Juliette van der Wurff (41) gestart als adviseur bij Mett. Mett is de leverancier van een flexibel in te zetten online platform voor intranetten, communities en participatiewebsites om mensen te verbinden en het delen van kennis en ideeën te vergemakkelijken. Van der Wurff zal zich vooral richten op advisering, relatiebeheer en de verdere doorontwikkeling van de Mett Academy. 

Meer dan 13 jaar ervaring met het opzetten van grote communities
Juliette van der Wurff is een verbinder en een bruggenbouwer met een enthousiasmerende persoonlijkheid, een mensenmens met een sociaal hart gecombineerd met een zakelijk instinct. Zij heeft al meer dan 13 jaar ervaring in de wereld van zorg, welzijn, overheid en ICT. Van der Wurff heeft lange tijd een adviesrol gehad bij het opzetten van grote communities in zorg en welzijn. Deze doelgroep wil zij ook vanuit Mett gaan bedienen. Jeroen Rispens, directeur van Mett: "Juliette is een waardevolle aanwinst voor Mett. Ze gaat veel van onze klanten helpen in het voortraject bij het vormen van visie en strategie. Wie is de doelgroep, wat is de doelstelling. En hoe zorgen we er samen voor dat de kansen van een community ten volle benut worden en succesvol bijdraagt aan deze doelen."

Het jaar voor haar komst naar Mett werkte Van der Wurff als relatiebeheerder bij Stichting Opvoeden.nl. Ook werkte zij als trainer en coach op het gebied van social media vanuit Socialjuul. De kracht van goede, dynamische en gevalideerde content zijn voorwaarden om kennis interactief te maken en samenwerking te stimuleren. Een community groeit niet vanzelf. Er is beheer, enthousiasme en draagkracht bij een organisatie nodig om er gezamenlijk alles uit te halen wat nodig is.

« Terug

Reacties op 'Juliette van der Wurff gestart als adviseur bij Mett'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.