Maurice Jansen nieuwe senior adviseur Corporate Communicatie bij Wepublic

Maurice Jansen 200x200.jpgdinsdag 29 januari 2019 10:35

Maurice Jansen gaat bij Wepublic aan de slag als senior adviseur Corporate Communicatie. Hiervoor was hij bij Bruna verantwoordelijk voor formule- en merkontwikkeling. Eerder was Jansen Director Communications bij Albert Heijn en Director bij communicatieadviesbureau Porter Novelli. Bij Wepublic gaat hij zich vooral richten op merk-, marketing- en reputatievraagstukken.

De komst van Maurice Jansen sluit aan bij het groeiende aantal bedrijven dat Wepublic inschakelt voor het bedenken en werken aan oplossingen op het gebied van merk, reputatie en innovatie. Dit betreffen vaak strategische vraagstukken, maar in toenemende mate helpt Wepublic klanten ook bij het realiseren van doorbraken bij complexe issues.

Frank Körver, partner bij Wepublic: "Wij zijn uitermate blij met de komst van Maurice. Ik ken hem al sinds mijn periode bij Porter Novelli en ben altijd onder de indruk van zijn gedrevenheid en scherpte. Maurice Jansen is een gedreven en ambitieuze professional met hart voor het vak. Hij combineert advieservaring met managementervaring en kent dus het klappen van de zweep. Bovendien is het een leuke vent waar het prettig mee samenwerken is."

Jansen over zijn overstap naar Wepublic: "Ik kijk er enorm naar uit om in de volle communicatiebreedte met interessante vraagstukken aan de slag te gaan. De verscheidenheid aan opdrachtgevers en hun veranderingen en marktontwikkelingen vind ik erg aansprekend. Ik heb Wepublic natuurlijk vanaf de start gevolgd en ben onder de indruk van de marktpositie en groei die ze hebben weten te realiseren. Daar bouw ik graag verder aan mee."

« Terug

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.