Maaike Visser versterkt team Vonc

Maaike Visser.jpgwoensdag 23 januari 2019 14:39

Vonc Communicatie heet per 7 januari Maaike Visser van harte welkom als communicatieadviseur. Visser brengt veel ervaring mee in (omgevings)communicatie in de wereld van het openbaar vervoer. Ze werkte namelijk bij Arriva Nederland en VDL Bus Heerenveen. Bij Vonc gaat zij aan de slag voor opdrachtgevers op het vlak van onder meer wonen, ov en infrastructuur.

Met haar ervaring past ze uitstekend bij een aantal opdrachtgevers van Vonc en weet ze als geen ander hoe je met communicatie de harten raakt van de doelgroep van deze opdrachtgevers.

Maaike Visser is een enthousiaste en creatieve communicatieprofessional, die met passie en noordelijke nuchterheid gaat voor vraagstukken op het gebied van interne en online communicatie en omgevingscommunicatie en de organisatie van (pers)evenementen. Ook woordvoering kun je gerust aan haar overlaten. Een groot deel van het afgelopen jaar gebruikte ze om een droom te verwezenlijken en haar blik op de wereld verder te verbreden; samen met haar vriend reisde ze zeven maanden door Azië. "We hebben veel moois gezien en beleefd. Vooral de vriendelijkheid en gastvrijheid in al die verschillende culturen hebben me geraakt en zullen me bijblijven. Het zijn bijzondere en leerzame ervaringen, die ik meeneem naar Vonc.” 

« Terug

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.