Hans Booms, Harry Louwenaar en Arvid Smit starten nieuw bureau: Zhijn

Zhijn 200x200.jpgmaandag 14 januari 2019 18:24

Het bureau richt zich op het ontwikkelen van 'slimme communicatiecoalities'. Met Zhijn bundelen ze de ervaring en expertise van Hans Booms (art direction/design thinking), Harry Louwenaar (strateeg/facilitator) en Arvid Smit (online/communities). Zhijn is een netwerkbureau waarin de oprichters op projectbasis samenwerken.

Zhijn werkt voor samenwerkende organisaties, bijvoorbeeld in de vorm van koepelorganisaties, netwerkorganisaties, programmaorganisaties, coöperaties, allianties et cetera. Het bureau helpt (tijdelijke) samenwerkingsverbanden bij het inrichten en optimaliseren van hun gezamenlijke communicatieopgave. De oprichters blijven naast hun werkzaamheden bij Zhijn wel hun huidige activiteiten voortzetten. Zo blijft Smit de voorman van Zimpa, blijft Louwenaar actief als strateeg en procesbegeleider en is ook Booms als zelfstandig creative director inzetbaar.

Hans Booms, Harry Louwenaar en Arvid Smit starten nieuw bureau: Zhijn

Zhijn werkt voor samenwerkende organisaties, bijvoorbeeld in de vorm van koepelorganisaties, netwerkorganisaties, programmaorganisaties, coöperaties, allianties et cetera. Het bureau helpt (tijdelijke) samenwerkingsverbanden bij het inrichten en optimaliseren van hun gezamenlijke communicatieopgave.

"Zeker rond de grote maatschappelijke vraagstukken moeten organisaties wel met elkaar samenwerken. Simpelweg omdat de vraagstukken te groot en te complex zijn om die zelfstandig op te kunnen lossen", zegt Harry Louwenaar. "Wij zien dat de communicatiefunctie in zo'n samenwerkingsverband vaak niet de aandacht krijgt die het zou moeten krijgen. Dat is waar we ons met Zhijn mee bezig houden. Een mooi voorbeeld van een communicatiecoalitie is bijvoorbeeld het programma 'Ruimte voor de Rivier'. Daarin werkten publieke en private organisaties aan een gezamenlijk doel. De gezamenlijkheid en samenhang in de communicatie over het programma heeft een stevige bijdrage geleverd aan het succes daarvan".

De oprichters blijven naast hun werkzaamheden bij Zhijn wel hun huidige activiteiten voortzetten. Zo blijft Smit de voorman van Zimpa, blijft Louwenaar actief als strateeg en procesbegeleider en is ook Booms als zelfstandig creative director inzetbaar. Meer informatie over Zhijn vind je op: www.zhijn.nl.

« Terug

Reacties op 'Hans Booms, Harry Louwenaar en Arvid Smit starten nieuw bureau: Zhijn'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.