Logeion zoekt leden voor de congrescommissie, kascommissie en (online) redactie

Gezocht-Vacature-705x220.jpgmaandag 29 oktober 2018 10:31

Wil jij meehelpen met het realiseren van het communicatiecongres C-DAY? Of heb je interesse in het financiƫle reilen en zeilen van Logeion? Of ben je iemand met een vlotte pen en met grote interesse in de ontwikkelingen van het vak? Weet jij als een echte netwerker wie een interessant verhaal te vertellen heeft en vind je het leuk om dit idee op poten te zetten? Word actief binnen de vereniging en word lid van de congrescommissie, kascommissie of (online) redactie!

Door de redactie

Congrescommissie C-DAY zoekt nieuwe leden
Van het vak, voor het vak: dat is C-DAY van Logeion! Dit jaar bezochten meer dan 700 communicatieprofessionals het jaarlijkse Logeion-congres. C-DAY groeit en blijft zich vernieuwen. Daarom zoeken we nieuwe leden voor de congrescommissie. De congrescommissie is een goed geoliede machine die met veel plezier invulling geeft aan het congres. Dit doen we samen met het programmabureau van Logeion en een extern evenementenbureau. En misschien wel met jou?

Wat doe je als lid van de C-DAY Congrescommissie?

  • invulling geven aan het inhoudelijke programma (bepalen onderwerpen en sprekers);
  • benaderen, vastleggen, briefen en begeleiden van sprekers;
  • opstellen en (mede)uitvoeren van de strategie voor werving deelnemers
  • redactioneel bijdragen aan interviews met sprekers;
  • elke zes weken 's avonds overleg in Den Haag op het Logeion-bureau.

Wat vragen we van jou?

  • veel ervaring in het communicatievak;
  • een groot netwerk met potentiële sprekers;
  • kennis van ontwikkelingen en trends in het vak;
  • congrescommissielid ben je niet voor even: je 'tekent' voor tenminste 2 jaar;
  • enkele uren per week (flexibel) beschikbaar, vooral in de avond.

Gezien de huidige samenstelling en ambities van C-DAY nodigen we expliciet vakgenoten uit die werkzaam zijn in het bedrijfsleven. Heb jij frisse ideeën, goede contacten en communicatiekracht? En kun jij tenminste twee jaar actief zijn in een vrijwilligersfunctie in de congrescommissie? Stuur dan je LinkedIn-profiel voor 30 november naar info@logeion.nl en vermeld in het onderwerp: vacature congrescommissie.

Logeion zoekt één nieuw lid voor de kascommissie
Heb je interesse in het financiële reilen en zeilen van Logeion en affiniteit met jaarrekeningen en begrotingen? Dan zijn we op zoek naar jou. Lid zijn van de kascommissie is een vrijwillige functie waar je niet heel veel tijd in hoeft te steken (maximaal anderhalve dag per jaar). De kascommissie komt elk voorjaar bijeen om de jaarcijfers van onze vereniging te controleren. De werkzaamheden van de nieuwe leden beginnen dus pas in 2019 en de benoeming geldt voor drie jaar. Ben je lid van Logeion en heb je tijd en zin om lid te worden van de Kascommissie? Stuur dan uiterlijk 30 november een reactie naar info@logeion.nl en vermeld in het onderwerp: vacature Kascommissie.

(Online) redactie/vakblad C is op zoek naar creatieve (schrijf)talenten
Heb jij een vlotte pen en wil je (opiniërende) artikelen of blogs schrijven voor het vakblad C en/of de website die gericht zijn op vakinhoudelijke informatie? Wie we zoeken: iemand met een vlotte pen en een grote interesse in de ontwikkelingen van het vak heeft. Iemand die graag wil schrijven om zo de kennis van vakgenoten op te vijzelen, maar uiteraard ook zijn eigen kennis en netwerk wil uitbreiden. Je kunt ook online content schrijven en/of mee werken aan een podcast die we in de toekomst willen maken. Vind jij het leuk om naast je huidige werk een x aantal uur tijd vrij te maken om aan de slag te gaan met alle nieuwe ideeën? Weet jij als een echte netwerker wie een interessant verhaal te vertellen heeft en je vind het leuk om dit idee op poten te zetten en verder uit te werken? Word dan lid van de redactie van vakblad C en (online) redactie!

Je vergadert vier keer per jaar en schrijft in principe ook vier keer per jaar een mooi vakinhoudelijk artikel. Een mooie aanvulling dus op je dagelijkse communicatiewerkzaamheden. Heb je interesse in deze vrijwillige job? Mail vandaag nog een korte motivatie met twee voorbeelden van je werk naar: info@logeion.nl en vermeld in het onderwerp: vacature (online) redactie.

Reacties op 'Logeion zoekt leden voor de congrescommissie, kascommissie en (online) redactie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.