Over Excellente communicatie - Dr. Piet Verhoeven

Excellente communicatie - Dr. Piet Verhoeven

Wetenschappelijke inzichten die de communicatiefunctie van een organisatie naar een hoger plan tillen

Wat maakt communicatie van een organisatie? Volgens de schrijvers van ‘Communication excellence’ is dat ambitie op individueel niveau, invloedrijk zijn op afdelingsniveau en op organisatieniveau continu de verbinding zoeken. Een van de schrijvers, Dr. Piet Verhoeven, geeft op 6 februari een CommunicatieCollege en biedt daarin handvatten om de communicatieafdeling naar een hoger plan te tillen.

Verhoeven, universitair hoofddocent Corporate Communicatie aan de UvA, maakt met een team internationale onderzoekers al tien jaar de European Communication Monitor, een enquête onder Europese communicatieprofessionals. Het boek Communication Excellence is gebaseerd op data van 21000 professionals uit 40 landen. De belangrijkste inzichten hieruit, gecombineerd met inzichten uit wetenschappelijke literatuur vormen de basis voor het boek en dit college.

Afsluitend geeft Jan Christiaan Hellendoorn (Hoofd Corporate Communicatie bij Pensioenfonds ABP) zijn visie op het college en gaan we onder leiding van Guido Rijnja in gesprek met Piet Verhoeven en elkaar. Kortom, een bijeenkomst die je niet mag missen!


Dit CommunicatieCollege is een initiatief binnen het Centrum Strategische Communicatie van Logeion, de plek waar de communicatiewetenschap en de praktijk elkaar ontmoeten.Het Centrum voor Strategische Communicatie Logeion is de plek waar de communicatiewetenschap en de praktijk elkaar ontmoeten. Onderzoekers en docenten van universiteiten, hogescholen, particuliere onderwijsinstellingen en communicatieprofessionals verkennen elkaars werkterrein, delen kennis en ontwikkelen samen relevante onderzoeksvragen. De verdieping en verrijking die deze ontmoetingen opleveren geven richting aan de verdere professionalisering van het vak communicatie.

Voor meer informatie, zie de website van het Centrum voor Strategische Communicatie.Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 130,00

Kostenoverzicht:
Leden:   65,00
Logeion Young Professionals: € 32,50
Niet-leden: € 130,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 29 januari 2018.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen