Locatie van De impact van reputatiemanagement op een succesvolle organisatie

De impact van reputatiemanagement op een succesvolle organisatie

Erasmus Universiteit Rotterdam

  • Erasmus Universiteit Rotterdam
Adres
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam

Het Erasmus Expo- en Congrescentrum (Van der Goot Building) ligt aan de Burgemeester Oudlaan 50 in Rotterdam-oost en is gemakkelijk bereikbaar per auto. Het congresgebouw ligt vlakbij de Van Brienenoordbrug. Vanaf afrit 25 bent u binnen enkele minuten bij het Expo- en Congrescentrum van de Erasmus Universiteit, campus Woudestein.

Let op!
Het Erasmus Expo- en Congrescentrum heet officieel Van der Goot gebouw (Van der Goot Building). Deze benamingen worden op het terrein van de EUR door elkaar gebruikt in de bewegwijzering. De bijeenkomst vindt plaats in de Forumzaal.

Per auto
Op de A16 (de rijksweg tussen Breda en Rotterdam) de afslag Centrum (afrit 25). Op de rotonde de afslag Rotterdam Centrum nemen en daarna dient u de rechterbaan te nemen. Vervolgens gaat u, voorbij het benzinestation, bij de eerste verkeerslichten rechtsaf en dan weer de eerste rechts. U rijdt nu ons terrein op. Direct links kunt u naar Parkeergarage Erasmus Plaza. (P1)

Parkeren
De campus heeft eigen parkeergelegenheid, er geldt betaald parkeren. Voor het Erasmus Expo- en Congrescentrum is het aan te raden gebruik te maken van de Plaza parkeergarage (P1). Op de plattegrond van Woudestein campus vindt u de ook de andere parkeerlocatie. Betalen kan bij een van de parkeerautomaten op het terrein.

Per openbaar vervoer
Ook met het openbaar vervoer is het Erasmus Expo- en Congrescentrum uitstekend bereikbaar. Trams 7 en 21 zijn vanaf Rotterdam Centraal Station in ongeveer 20 minuten bij eindhalte Woudestein, vlakbij het Expo- en Congrescentrum. Tram 21 stopt ook bij station Rotterdam-Blaak.
Metrostation Kralingse Zoom ligt op circa 10 minuten loopafstand van het Expo- en Congrescentrum.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-Leden € 130,00

Kostenoverzicht:
Leden: 65,00
Logeion Young Professionals: € 32,50
Niet-leden: € 130,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 11 december 2017.

Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.

Deel met anderen