Logo Zoeken
Webinar Online

De medewerker als ambassadeur van de organisatie - CSC Webinar

donderdag 9 september 2021 van 13:00 uur tot 14:00 uur

Over de sprekers

  1. Celia Noordegraaf

    Celia Noordegraaf

    Celia Noordegraaf was als bestuurslid van Logeion verantwoordelijk voor de portefeuille Wetenschap en Professionalisering. In het dagelijks leven is zij interim communicatiemanager. Samen met Logeion-hoogleraar Christian Burgers jaagt zij de verbinding tussen wetenschap en praktijk aan vanuit het Centrum voor Strategische Communicatie (CSC) en modereert hiervoor veel bijeenkomsten.
  2. Christian Burgers

    Christian Burgers

    Christian Burgers is sinds 1 maart 2019 bijzonder hoogleraar Strategische Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij bekleedt de zogenaamde Logeion-leerstoel. Daarnaast is hij hoogleraar Communication and Organisations aan dezelfde universiteit. Zijn onderzoek richt zich onder meer op overtuiging en betekenisgeving van maatschappelijke issues via communicatie en taal. Hij heeft verschillende onderzoeksbeurzen verworven, waaronder een Veni-beurs en een Vidi-beurs van NWO. Tijdens CSC-bijeenkomsten reflecteert hij vanuit zijn rol als hoogleraar Strategische Communicatie op de uitkomsten van de discussie.
  3. Joost Verhoeven

    Joost Verhoeven

    Joost Verhoeven is onderzoeker en docent aan Tilburg University op de afdeling Communicatie en Cognitie. Zijn interesse ligt met name op het gebied van medewerkerscommunicatie. Zo deed hij bijvoorbeeld onderzoek naar ‘social media at work’, hoe gaan medewerkers in social media om met hun professionele identiteit. Zijn nieuwste onderzoek gaat over communicatierollen op het werk. Samen met de Deense Vibeke Thois Madsen keek hij in de literatuur naar wat er bekend is over de verschillende rollen die mensen kunnen spelen, welke vaardigheden daarbij horen en hoe die mogelijk kunnen conflicteren. Voor communicatieprofessionals is het interessant om de verschillende rollen te onderkennen en te onderzoeken hoe je medewerkers in de verschillende rollen zou kunnen coachen of faciliteren. Een organisatie met medewerkers die goede strategische communicatoren zijn, vergroot haar omgevingssensitiviteit en daarmee haar innovatiekracht.
  4. Jos Bartels

    Jos Bartels

    Jos Bartels is Associate Professor in Organizational Communication bij de School of Communication aan de Hong Kong Baptist University. Jos begon zijn carrière als docent en universitair docent Marketing en Organisatiecommunicatie aan de Universiteit Twente. In die periode voltooide hij zijn proefschrift over de relatie tussen het communicatieklimaat en de organisatie-identificatie van medewerkers op verschillende organisatieniveaus. Ook werkte hij als Senior Onderzoeker Consumentengedrag bij Wageningen University & Research. Als universitair docent gaf Jos college over een groot aantal onderwerpen: interne communicatie en nieuwe media, sociale media @ work, gedrag en communicatie in organisaties en branding, imago en identiteit. In dit CSC-webinar zal hij met name bespreken hoe medewerkers zich identificeren met de organisatie en hoe ze dit vervolgens ook naar buiten toe uitdragen. Hij gaat met name in op de ambassadeursrol van medewerkers via Facebook en Linkedin.

Prijzen

Niet-Leden
€ 20,00

Kostenoverzicht:
Leden: € gratis
Logeion Young Professionals: € gratis
Niet-leden: € 20,00

Prijzen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 1 september 2021. 

Dit jaar bestaat Logeion 75 jaar. Alle Logeion-leden kunnen dit jaar gratis naar 10 geselecteerde bijeenkomsten. 

Dit webinar is een de 10 geselecteerde gratis bijeenkomsten in 2021 voor leden. Ben je nog geen lid? Meld je dan nu aan en profiteer meteen van de ledenprijs voor deze bijeenkomst.