Guido Rijnja

1937 Guido Rijnja copy.jpg

Guido Rijnja (1960) is erelid sinds 2002. Hij nam toen afscheid als vice-voorzitter van de Vereniging voor Overheidscommunicatie (VVO), een van de voorlopers van Logeion. Het erelidmaatschap werd hem toegekend voor zijn inspanningen voor de professionalisering van de beroepsgroep, onder meer in de vorm van bijdragen aan Comma, bijeenkomsten over uiteenlopende onderwerpen en zorg voor het erelid Chiel Galjaard (+ 2002).

Guido is voorzitter van de jury voor de Galjaardprijs en lid van de Adviesraad Onderwijs en Professie. Hij is coördinator algemeen communicatiebeleid bij de Rijksvoorlichtingsdienst en bereikbaar via g.rijnja@minaz.nl.

« Terug

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.