Anne van der Meiden

Anne van der Meiden

Bijzonder hoogleraar PR van 1978-1994. De werkgroep Massacommunicatie en Public Relations heeft aan de wieg gestaan van de Vereniging. Enkele stafleden hebben op mijn verzoek initiatieven genomen. Dat bleek meteen een succes, om de grenzen van de RU heen.

Na mijn pensioen heb ik veel lezingen en cursussen gegeven rond MC, PR, ethiek van de communicatie, etc. Hoofdklus was de vertaling van de Bijbel in het Twents. Daarnaast schreef ik enkele theologische werken. Ik spreek en preek nog steeds!

« Terug

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.