Herman Loerakker

Herman Loerakker

Herman Loerakker(1953) is werkzaam als senior communicatieadviseur bij de gemeente ’s-Hertogenbosch. Daarvoor heeft hij in verschillende communicatiefuncties gewerkt bij de Rabobank en de gemeente Eindhoven. Hij is meer dan dertig jaar werkzaam in de boeiende politiek-bestuurlijke wereld van het lokale publieke domein.

Vanaf 1974 tot aan de fusie in 2006 van de toenmalige Vereniging voor Overheidscommunicatie (VVO) met de Vereniging voor Communicatie (BvC), heeft hij zich als penningmeester en secretaris  van de VVO zeer intensief ingezet voor de verdere ontwikkeling van het beroepsveld. Vak ontwikkeling en professionalisering van de (overheid) communicatie beroepsgroep in Nederland en het nieuwe Europa, hebben nog dagelijks zijn grote belangstelling.

« Terug

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.