Voor Logeion-leden: 15% korting op de training 'Impactvolle communicatie bij organisatiestrategie'

Richtingen-strategie.png

Waarom kiezen we voor een bepaalde strategie? Veel managers en medewerkers vragen zich dat af. En terecht: je wilt weten hoe jouw werk bijdraagt aan het grotere plaatje. In deze training ga je aan de slag met hoe je managers en hun teams de strategie en wat die voor hen betekent kunt laten bespreken. Veel aandacht is er ook voor de rol van leiders hierin en hoe zij de leidinggevenden onder hen daar ook eigenaar van kunnen maken.

Je werkt aan een aanpak voor het bespreken en verder brengen van de strategie van jouw organisatie. In deze training staat interactief leren centraal. Wat betekent dat? Dat we samen werken aan impactvolle communicatie bij organisatiestrategie. Geen urenlange presentaties maar een mooie combinatie van theorie, veel praktijkvoorbeelden en direct aan de slag met jouw eigen case. Je bereidt tussen de trainingsdagen zaken voor en na afronding van de training heb jij jouw case volledig uitgewerkt. We hebben ervaren dat interactief leren het beste werkt in kleine groepen, vandaar dat we streven naar trainingsgroepen van rond de 10 personen.

Na deze training

  • Heb je een heldere visie op interne communicatie bij organisatiestrategie;
  • Heb je sprekende voorbeelden uit de praktijk;
  • Heb je een doorleefd plan met aanpak.

WAT: in twee dagen of vier dagdelen ga je samen met Involve adviseurs, die zelf midden in het werkveld staan en hun jarenlange praktijkervaring combineren met de laatste inzichten, aan de slag met de nieuwste inzichten over communicatie bij veranderingen. 

VOOR WIE: communicatie- en HR- professionals of managers die zich graag verder willen ontwikkelen in hun rol, ervaringen willen uitwisselen met vertegenwoordigers van andere organisaties en nieuwe kennis willen opdoen. 

WAAR: online via Microsoft Teams. 

PRIJS: €1.500- exclusief BTW. 

PRIJS MET KORTING: €1.275,- exclusief BTW

WANNEER: najaar 2021

INSCHRIJVEN EN MEER INFORMATIE: kijk op de website van Involve of bel/mail met Lysanne Beekhof van Involve! Vermeld bij jouw aanmelding dat je Logeion-lid bent.

« Terug

Reacties op 'Voor Logeion-leden: 15% korting op de training 'Impactvolle communicatie bij organisatiestrategie''

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.