Op de training 'Impactvolle aanpak voor veranderingen' krijgen Logeion-leden 15% korting

Kameleon.png

Communiceren bij veranderingen. Hoe vaak is de vraag aan jou niet ''dit er even bij te doen?'' Maar hoe verander je effectief? Hoe kun je sturen op alle belangen op één lijn krijgen, zodat je organisatie samen vooruitgaat? Hoe kom je in verbinding met de sleutelfiguren die nodig zijn om de verandering tot stand te brengen? Met deze driedaagse training helpt de Communicatie en Change Academie van Involve je een goede aanpak te vinden!

Veranderingen in jouw organisatie staan centraal in deze training. Op basis van een aanpak voor veranderen die we vanuit de literatuur en praktijk hebben ontwikkeld kijken we naar welke stappen je kunt zetten om jouw verandering aan te pakken. De rol van leiderschap, het belang van een heldere richting voor de verandering en interactie door de hele organisatie heen komen aan bod. En hoe jij belangrijke sleutelfiguren in jouw organisatie hun rol in de verandering kunt helpen oppakken. Door de training heen krijg je handvatten aangereikt die je meteen kunt toepassen.

We gebruiken onze jarenlange ervaring met het adviseren en begeleiden van veranderingen in allerlei soorten organisaties en op allerlei niveaus – van directie tot werkvloer. Deze ervaring hebben we vertaald naar een training met inhoud, handvatten en heel veel concrete voorbeelden uit de praktijk. We maken hierbij gebruik van het unieke gedachtegoed van Subconscious Impact om veranderingen te laten slagen. Door gebruik te maken van de manier waarop ons brein werkt. En dat leren we jou ook. Hoe zou het zijn als je écht voor blijvende gedragsverandering kan zorgen? 

Na deze training

  • Heb je een heldere visie op veranderen en hoe je communicatie daarvoor inzet;
  • Weet jij welke rol je kunt oppakken in de verandering en hoe je dit gaat doen;
  • Heb je een doorleefde aanpak.

WAT: in drie dagen ga je samen met Involve adviseurs, die zelf midden in het werkveld staan en hun jarenlange praktijkervaring combineren met de laatste inzichten, aan de slag met de nieuwste inzichten over communicatie bij veranderingen.  

VOOR WIE: communicatie- en HR- professionals of managers die zich graag verder willen ontwikkelen in hun rol, ervaringen willen uitwisselen met vertegenwoordigers van andere organisaties en nieuwe kennis willen opdoen. 

WAAR: online via Microsoft Teams. 

PRIJS: €2.250- exclusief BTW. 

PRIJS MET KORTING: €1.912,50 exclusief BTW

WANNEER: najaar 2021

INSCHRIJVEN EN MEER INFORMATIE: kijk op de website van Involve of bel/mail met Lysanne Beekhof van Involve! Vermeld bij jouw aanmelding dat je Logeion-lid bent.

« Terug

Reacties op 'Op de training 'Impactvolle aanpak voor veranderingen' krijgen Logeion-leden 15% korting'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.