15% korting voor Logeion-leden: Leergang Faciliteren van inspirerende (online/hybride/fysieke) sessies en bijeenkomsten.

Logo-Publiec-200x200.jpg

Organisaties huren op dit moment veel expertise in om online of hybride sessies en bijeenkomsten te begeleiden. In deze leergang leer je hoe je dat zelf kunt zodat je kennis in huis kunt hebben en houden én snel kunt schakelen! Schrijf je in voor de data: 23 september, 14 oktober, 11 november en 9 december 2021 en profiteer van 15 procent korting als je lid van Logeion bent.

Werken met groepen kan krachtig zijn. Maar hoe pak je dat op een professionele en zorgvuldige manier aan? Hoe zorg je voor een inspirerende (online) bijeenkomst met een afgestemd resultaat? Welke werkvormen kies je en hoe sluiten die aan op de denkvoorkeuren van de deelnemers aan de bijeenkomst? Wie ben jij en wat betekent dat voor je rol als facilitator? De Leergang (Online)Faciliteren biedt je inzicht, inspiratie en houvast.

Voor veel professionals is het werken met groepen een nieuw en spannend terrein. Er komt ook veel bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan een goede intake met de opdrachtgever doen, waar je ook de vraag onder vraag naar boven haalt. Maar ook een passend programma ontwerpen met een goede ‘sessieflow’, uit de groep halen wat er in zit en omgaan met gedoe in de groep. En weten welke proces je gaat faciliteren, dat verschilt en dat vraagt een andere manier van ‘aanvliegen’.

Tijdens leergang zelf een (online-) bijeenkomst ontwerpen én begeleiden

Belangrijk bij faciliteren is dat je ‘vlieguren’ maakt; het vaak doet en gaandeweg vertrouwen opbouwt. De leergang biedt weliswaar een stevige steun, maar het echte leer-werk vindt dus plaats in jouw werkpraktijk. We vragen je daarom tijdens de leergang om in je werk een echte bijeenkomst te ontwerpen op basis van een bouwplan dat we je ter beschikking stellen én in de periode van de leergang een (online-)bijeenkomst te begeleiden in jouw organisatie. Natuurlijk krijg je daarbij volop ondersteuning. Als er meerdere momenten in je werk zijn om te oefenen, is dat natuurlijk nog effectiever!

In company ook mogelijk
Deze leergang verzorgen we op verzoek ook op maat voor je eigen organisatie.

Praktijkvoorbeelden

Publiec organiseert deze training en heeft inmiddels ruim twaalf jaar ervaring opgebouwd met deze krachtige en gestructureerde aanpak, bij alle overheden. De trainers hebben zelf diverse ervaring met het begeleiden van sessies en bijeenkomsten en brengen veel praktijkervaringen in! 

Data: 23 september, 14 oktober, 11 november en 9 december 2021. Schrijf je nu in!

Meer informatie? We staan je graag te woord! Telefonisch: 06 - 51 11 44 73 of via info@publiec.nl. Schrijf je in via https://publiec.nl/trainingen/faciliteren/ Daar vind je ook meer informatie over deze leergang. Logeion-leden ontvangen 15% korting.

« Terug

Reacties op '15% korting voor Logeion-leden: Leergang Faciliteren van inspirerende (online/hybride/fysieke) sessies en bijeenkomsten.'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.