Hoge korting op training 'Nieuws maken met de smartphone' van Videonieuwsbericht

Foto_training_logeion.jpg

Leer in één dag alle basistechnieken die je nodig hebt om zelf nieuwsberichten te filmen. Deze training is een combinatie van theorie en praktijk. Uniek onderdeel van de training is de proefopdracht. Na de training kun daar je direct mee aan de slag! Onder de begeleiding van de redactie, maakt je dan zelfstandig je eerste eigen item. Videonieuwsbericht helpt bij de voorbereiding, doet daarna de complete montage en geeft je feedback op het resultaat. Logeion-leden krijgen maar liefst 50 procent korting op deelname aan deze training.

Onderwerpen die aan bod komen

  • Beeldcompositie - hoe maak je goede shots?
  • Shoot-to-edit - welke beelden heb je nodig?
  • Techniek- hoe gebruik je de film app?
  • Interviews - hoe krijg je de juiste quote?
  • Accessoires - wat zijn handige hulpmiddelen?
  • Productie - hoe lever je het materiaal aan?

Kosten en inschrijven

De training kost € 575,00 excl. btw. Dat is inclusief de en montage van compleet nieuwsbericht. Het aantal deelnemers is minimaal 6 en maximaal 10. De training wordt gegeven door Peter Brinkman, pionier op het gebied van mobiele journalistiek (MoJo). Hij heeft de afgelopen jaren honderden mensen getraind in het filmen met de smartphone, in binnen- en buitenland. 

Logeion-leden krijgen 50% procent korting op de deelname! Maak daarvoor gebruik van deze link.
https://www.eventbrite.nl/e/registratie-training-nieuws-maken-met-de-smartphone-28333389932?discount=Logeion2020

Over Videonieuwsbericht
Wij zijn een videoproducent van nieuwsberichten. Met een mobiele verslaggever of cameraploeg brengen wij een verhaal in beeld. Onze videoredacteuren monteren die beelden tot kant-en-klare nieuwsitems. Maar we verwerken ook videomateriaal dat door onze opdrachtgevers zelf wordt gefilmd. Wij staan voor een razendsnel productieproces. Een nieuwsbericht of reportage kan binnen enkele uren al online staan!

Meer informatie over wat we doen? Kijk op: www.videonieuwsbericht.nl

« Terug

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.