15% korting voor Logeion-leden op driedaagse training 'Meer impact als hoofd Communicatie'

logo lead.png

Als leidinggevende van de afdeling Communicatie sta je aan het roer van de afdeling. Geen gemakkelijke opgave. Om gesprekspartner van het management te zijn is het belangrijk om jezelf stevig te positioneren en jouw visie helder te verwoorden. Met de training 'Meer impact als hoofd Communicatie' krijg de juiste bagage om met meer impact jouw rol als hoofd Communicatie in te vullen. Logeion-leden krijgen 15 procent korting op deze training.

In deze training gaat het om het verdiepen, verwerken en vertellen. Je leert om zicht te krijgen op het krachtenveld in jouw organisatie. Verder word je bijgepraat over de actuele communicatietrends en leer je hoe je op verschillende manieren jouw afdeling kunt inrichten. Ook gaan we in groepjes aan de slag met zelf ingebrachte cases. Je ontdekt wat jouw visie is op de communicatie van jouw organisatie en leert de mogelijkheden van Storytelling te gebruiken om jouw visie te verwoorden.


Voor wie is deze training bedoeld?
De training Meer impact als hoofd Communicatie is bedoeld voor managers bij publieke of private organisaties die hun kennis willen vergroten en zichzelf steviger willen positioneren. 

Hoe is de training opgebouwd?
Dag 1: Verdiepen - Wat is jouw positie als leidinggevende en hoe ziet het krachtenveld in jouw organisatie eruit. Waar sta jij, waar staat de afdeling, wat is het krachtenveld en waar wil je naartoe koersen? ’s Avonds word je door een gastspreker bijgepraat over de actuele communicatie-trends. 

Dag 2: Verwerken - We focussen op de organisatie van jouw afdeling. Op welke manier kun je naar de inrichting van een afdeling Communicatie kijken en hoe kun je met jouw team meer bereiken?

We gaan in groepjes aan de slag met zelf ingebrachte cases en helpen elkaar om nieuwe inzichten te verwerven. Met alle opgedane inzichten schets je de contouren van jouw visie en plan. ‘s Avonds gaan we in gesprek met een ervaren hoofd Communicatie. 

Dag 3: Vertellen - De laatste dag staat in het teken van Storytelling en het verwoorden van jouw plannen en ambities. Aan het eind van de training heb je de contouren van jouw pan scherp en heb je een helder beeld welke stappen je de komende periode gaat zetten. Je oefent om jouw verhaal krachtig te vertellen. 

Na afloop: Na een halfjaar is er een Terugkom-middag en in de tussenliggende maanden voeren we twee individuele (telefonische) coachgesprekken.

Waar en wanneer?

De driedaagse training is van maandag 22 juni tm woensdag 24 juni 2020 op Landgoed de Horst in Driebergen. De groep is niet groter dan 8 deelnemers. 

Wat kost deze training?

Logeion-leden ontvangen 15% korting en betalen voor de training inclusief twee (telefonische) coachsessies en de terugkommiddag geen € 2.500, maar € 2.125 exclusief btw (exclusief kosten voor overnachting en ontbijt). Gebruik als boekingscode: Logeion 

Wie geeft de training?

De training wordt gegeven door Simone Bel (1966). Zij is een ervaren manager Communicatie, voormalig directeur Communicatie PostNL en eigenaar van bureau Leadership Communications.

Interesse of aanmelden? Simone@leadershipcommunications.nl

06-51245681

https://www.leadershipcommunications.nl/meer-impact-als-hoofd-communicatie/

 

« Terug