PersManager voor Logeion-leden, exclusief aanbod voor zzp'ers: 85% korting

LOGNW_persmanager.jpg

Logeion heeft een mooi aanbod voor zelfstandige ondernemers (zzp'ers) die actief zijn op het gebied van mediarelaties. Het is nu mogelijk om tegen een zeer voordelig tarief een abonnement op PersManager af te sluiten, voor € 360 per jaar (excl. btw). Dit betekent een korting van 85% ten opzichte van de reguliere prijs van € 2.295 per jaar (excl. btw).

Je krijgt hiermee volwaardige toegang tot PersManager en zo wordt de organisatie van je PR-activiteiten optimaal ondersteund.

PersManager is een softwarepakket én mediadatabase in één. Met een PersManager account beschik je over de mediadatabase van het Handboek Nederlandse Pers (ruim 7.000 publieks- en vakmedia en zo'n 9.000 redacteuren en journalisten).

De belangrijkste functionaliteiten

  • samenstellen van perslijsten
  • vastleggen van contactmomenten met journalisten
  • verzenden van persberichten per mail in de look and feel van je klanten
  • automatisch rapportages en overzichten genereren

Benieuwd? Vraag dan een inlogcode aan voor de demo omgeving en ervaar het zelf.

Aanmelden kan via de demo-omgeving nadat je jezelf daar overtuigd hebt van de voordelen die PersManager biedt. De voorwaarden om aan deze actie mee te doen zijn:

  • Het aanbod is alleen toegankelijk voor zzp'ers gedurende het lidmaatschap van Logeion
  • Inschrijving bij de KvK

Er zijn informatiepagina’s, instructievideo’s en een mogelijkheid tot chat om je waar nodig op weg te helpen in de demo-omgeving.
Wanneer je er tijdens de demo periode achter komt dat je PersManager direct wil gebruiken, dan kan dat. De kosten tot en met het einde van het jaar bedragen 90,- exclusief BTW.

Voor het aanvragen van een inlog voor de (gratis) demo omgeving of informatie kan je contact opnemen met PersManager via sales@persmanager.nl of via 010-4274115.

« Terug

Reacties op 'PersManager voor Logeion-leden, exclusief aanbod voor zzp'ers: 85% korting'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.