Nieuwe leden gezocht voor vakgroep Bedrijfsjournalistiek

LOGNW_merkjournalisten.jpgdinsdag 19 september 2017 13:29

Aan alle schrijvende Logeion-leden, online en offline, starters, mediors en oude rotten! Heb je hart voor het journalistieke ambacht, maar wil je ook bijdragen aan de vernieuwing van en visieontwikkeling over de plek die onze tak van sport inneemt in het communicatievak? Wil je je inzetten voor het delen van kennis en ervaring binnen Logeion en tegelijkertijd een interessant netwerk opbouwen? Kom de troepen versterken in deze vakgroep, die nu nog bekend staat onder de naam Bedrijfsjournalistiek.

Wie?
Ben je bedrijfsjournalist, tekstschrijver, verhalenverteller, copywriter, multimediaspecialist of schrijvend communicatieadviseur? Herken je je in de liefde voor goede, mooi geschreven teksten, zowel korte en wervende teksten en social mediaposts als de meer diepgravende langere interviews en verhalen met diepgang die meerdere kanten van een zaak belichten? Heb je hart voor online en offline media, magazines, nieuwsbrieven en crossmediale uitgaven? En ben je gezegend met een positief-kritische instelling? Je bent van harte welkom! Vind je dit allemaal onzin en wil je het vak over een heel andere boeg gooien? Kom en ga de uitdaging aan!

Meld je snel aan
Meedraaien in de vakgroep levert je veel op: uitbreiding van je netwerk en je vakkennis, ervaring met het organiseren van vakinhoudelijke bijeenkomsten binnen onze beroepsvereniging, en niet te vergeten collegiale gezelligheid. Meld je snel aan. Schrik niet, het werk vergt uiteraard tijd, maar is goed te doen naast je (fulltime) functie of ondernemerschap.

Interesse of meer weten? Bel of mail naar coördinator Rik Weeda: 06 53 75 67 26 , rik@kepcom.nl

 

« Terug