Young Logeion zoekt nieuw bestuurslid profilering

LOGNW_Shutterstock-kandidaat.jpgdinsdag 22 augustus 2017 09:53

Young Logeion heeft grote ambities. Naast het organiseren van inspirerende events en het bouwen aan onze online community, willen we nóg steviger op de kaart komen te staan bij jonge communicatieprofessionals in het werkveld. Met de groei van onze ambities, groeit ook de behoefte aan versterking van ons team. Daarom zoeken we per direct een bestuurslid profilering. Ben jij een jonge vakgenoot met een passie voor het communicatievak? Wil jij meebouwen aan een bruisende community? En wil je je netwerk vergroten en bestuurservaring opdoen? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?
Onze ambitie laat zich samenvatten in het woord groei. Als bestuurslid profilering ga je aan de slag met het aantrekken van nieuwe leden. Je bedenkt aansprekende concepten en geeft hier samen met de andere bestuursleden invulling aan. Hierbij richt je je specifiek op de groep starters op de arbeidsmarkt. Je weet hoe je ons onder de aandacht brengt bij jonge vakgenoten. Jouw ideeën zijn praktisch en altijd gericht op resultaat. Je werkt nauw samen met onze andere bestuursleden profilering die zich specifiek richten op studenten en onze online community. Je bent daarnaast niet bang om te presenteren. Af en toe stap je zelf het podium op, bijvoorbeeld tijdens een van onze College Tours.

Jouw profiel? Je antwoordt volmondig ‘ja’ op de volgende vragen:

  • Ben je een young professional met aanstekelijke passie voor ons mooie communicatievak?
  • Ben je hands-on en zit je vol frisse ideeën om ons aansprekend op de kaart te zetten?
  • Heb je gemiddeld vier tot acht uur per week de tijd voor je functie? De tijd deel je zelf in.
  • Ben je gedreven om bestuurservaring op te doen in een jong netwerk van vakgenoten?
  • En natuurlijk: ben je of word je lid van Young Logeion?

Wat doet Young Logeion?
Young Logeion is dé ontmoetingsplek voor studenten en starters tot dertig jaar. We organiseren inspirerende events voor young professionals in communicatie, zodat zij andere junior en senior professionals kunnen ontmoeten, ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen en zichzelf verder kunnen ontwikkelen. Als bestuur hebben we de ambitie om bij alle studenten en starters in Nederland bekend te staan. Ons bestuur bestaat momenteel uit een voorzitter, vicevoorzitter, secretaris, bestuurslid programmering, bestuurslid community management en een bestuurslid externe relaties. We vergaderen één keer per maand en organiseren tien events per jaar.

Reageren?
Wil je samen met ons de uitdaging aangaan om Young Logeion te laten groeien? Dan maken we graag kennis met je! Stuur uiterlijk 13 september een mail met jouw motivatie en cv naar young@logeion.nl.

Meer weten?
Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Mark Weijers, voorzitter van Young Logeion via m.weijers@reputatiegroep.nl.

 

« Terug