Ambassadeur worden van Logeion?

gezocht.jpgdinsdag 08 augustus 2017 10:00

Een goede bijeenkomst staat of valt met goede begeleiding. Van de deelnemers, maar ook van de sprekers. Logeion is op zoek naar leden die het leuk vinden om het programmateam te ondersteunen en een aantal keer per jaar als gastvrouw of gastheer op te treden bij activiteiten. Per jaar organiseert Logeion ongeveer 70 bijeenkomsten, variƫrend van grote congressen tot kleine workshops. Als ambassadeur van Logeion help je tijdens bijeenkomsten onder andere mee met de ontvangst en registratie van deelnemers. Je kunt uiteraard kosteloos naar de bijeenkomst die je ondersteunt.

Een ideale manier om je communicatiekennis bij te spijkeren! En daarnaast contacten op te doen. Dus zie je regelmatig interessante bijeenkomsten op het programma en heb je tijd om een paar uur eerder aanwezig te zijn om de handen uit de mouwen te steken? Laat het ons dan weten!

Alle ambassadeurs staan op de Logeion-website onder ‘Ambassadeurs bijeenkomsten’. Per bijeenkomst bekijken we of we hulp nodig hebben. Ben je lid van Logeion en wil je graag ambassadeur worden komend seizoen? Mail dan naar info@logeion.nl.

« Terug