Themagroep Ruimtelijke Ontwikkeling zoekt versterking

Gezocht-groot.jpgwoensdag 28 september 2016 17:15

De themagroep Ruimtelijke ontwikkeling is opzoek naar een nieuw bestuurslid. De themagroep richt zich op communicatie en ruimtelijke ontwikkeling in de breedste zin van het woord: dit kunnen complexe infrastructurele projecten zijn, windenergieprojecten op land of zee maar ook kleinschalige binnenstedelijke ontwikkelingen. Meer informatie over deze themagroep en haar leden is hier te vinden: http://www.logeion.nl/ruimtelijkeontwikkeling

De themagroep organiseert een paar keer per jaar inhoudelijke vakbijeenkomsten voor Logeion. De themagroep bestaat uit een aantal leden die bij een gemeente, woningcorporatie, een adviesbureau of als zelfstandig adviseur werken. Omdat eind van dit jaar iemand de themagroep gaat verlaten, zoeken we nieuwe versterking! Bij voorkeur vanuit een organisatie zoals een projectontwikkelaar, aannemer of overheidsorganisatie die zich bezighoudt met ruimtelijke projecten. Twee à drie keer per jaar komt de themagroep bij elkaar om de voortgang van de bijeenkomsten te bespreken. In groepjes van twee organiseer je gemiddeld één vakbijeenkomst per jaar. Vergaderingen koppelen we meestal aan een kort inhoudelijk projectbezoek om te zorgen dat deze tijd ook leuk en nuttig wordt ingevuld.

Heb je interesse of wil je meer weten? Dan kun je contact opnemen met Nienke de Boer, voorzitter van de themagroep Ruimtelijke ontwikkeling via 06-24288458 of e-mail nienke.deboer@jstr.nl.

« Terug