Online redactie Logeion zoekt creatieve schrijvers

online-redactie-vacature-v2.jpgwoensdag 28 september 2016 09:00

Logeion is altijd op zoek naar enthousiaste leden die nieuwsberichten of blogs willen schrijven voor de website van Logeion. Als online redacteur draag je uit je eigen werkveld communicatienieuws aan, ook krijg je input van de webredactie van Logeion. Blogs en nieuwsberichten worden, afhankelijk van de beschikbare ruimte, meegenomen in de nieuwsbrief Weekly, die elke woensdag verschijnt. Uiteraard wordt bij je berichten altijd je naam vermeld.

De functie van online redacteur is een interessante vrijwilligersfunctie, die op een flexibele manier in te vullen is. Gemiddeld schrijf je een tot twee berichten per maand. Voor overleg vergaderen we circa twee keer per jaar op kantoor bij Logeion of elders in het land. Via een besloten Yammer-groep houden de online-redactieleden onderling contact met elkaar en met de webredacteur van Logeion over de selectie van berichten en verdeling van de werkzaamheden. Je kunt namens Logeion naar relevante bijeenkomsten en persconferenties als je daar een artikel, bericht of blog over schrijft.


De online redacteur levert met zijn of haar berichten een belangrijke bijdrage aan de doorontwikkeling van Logeion tot nieuwsplatform. Als lid van de online redactie ben je ook zichtbaar op de website van Logeion onder 'Organisatie'. Interesse? Stuur je (korte) motivatie naar webredactie@logeion.nl.

« Terug