De Adviesraad Programmering & Trends zoekt twee nieuwe leden

LOGNW_Shutterstock-kandidaat.jpgdonderdag 03 november 2016 14:17

De Adviesraad Programmering & Trends is op zoek naar twee nieuwe leden voor de Adviesraad Programmering en Trends (APT). Vind jij het belangrijk om je in te zetten voor je vakgebied? Hecht je waarde aan kennisopbouw en ontwikkeling? Ondersteun je het belang van een netwerk van communicatieprofessionals? Heb je een heldere visie op je vakgebied en heb je ideeën hoe we de programmering van Logeion nog aantrekkelijker kunnen maken? Dan is deelname aan de APT wellicht iets voor jou!

Wat is de APT?
De Adviesraad Programmering en Trends (APT) is één van de drie adviesraden die het Algemeen Bestuur van Logeion in het leven heeft geroepen. De APT richt, coördineert en begeleidt het gehele programma-aanbod van Logeion zodat een gevarieerd, samenhangend en inspirerend aanbod van activiteiten ontstaat. De APT werkt nauw samen met de vak-, thema- en netwerkgroepen en de programmamanager van het verenigingsbureau. De huidige APT-leden vind je op http://www.logeion.nl/adviesraad-programmering-trends

Wat houdt je rol als APT-lid in?
Als APT-lid participeer je actief in de vergaderingen (zo'n 6 per jaar) en in de APT Yammer community. Je hebt een of twee vak-, thema of netwerkgroepen onder je hoede waar je regelmatig contact mee hebt en indien mogelijk ook hun meetings en activiteiten bijwoont. Als liaison vanuit de APT begeleid en ondersteun je jouw groepen bij de totstandkoming en realisatie van hun jaarplanning. Daarnaast help je bij het vormgeven en realiseren van de verschillende APT activiteiten, zoals bijeenkomsten met de voorzitters van de groepen, de opening van het Logeion jaar en het tweejaarlijkse trendproces waarmee we inhoudelijk richting geven aan de programmering van Logeion.

Wat het je brengt en wat het je kost
Het brengt je een breed en inspirerend netwerk van gepassioneerde communicatieprofessionals. Je bent aangesloten op de vaktrends en draagt actief bij aan de ontwikkeling van het vak. Daarnaast mag je gratis naar de bijeenkomsten van jouw groepen en Logeion XL. Je krijgt een persoonlijk profiel op de Logeion website.
Het kost je de tijd van de vergaderingen en de contacten met je eigen groepen. Hoewel de tijdsbesteding wisselt per periode is 2-4 uur gemiddeld per week een reële inschatting.

Profiel
Ieder APT- lid moet beschikken over een ruime ervaring in en een brede blik op het communicatie vakgebied. Daarnaast is een stevige drive om het vak verder te brengen en daar een actieve bijdrage aan te willen leveren onontbeerlijk. Tenslotte moet je je rol als liaison, begeleider en facilitator op een positief, inspirerende en leidende manier kunnen invullen.

Actief in een vakgroep

Word je liever actief in een vakgroep dan hebben we ook daar nog uitdagende functies beschikbaar. Zo zijn bijvoorbeeld de vakgroep crisis- en issuemanagement en de themagroep accountability op zoek naar versterking!


Belangstelling?
Hebben we je geprikkeld? Maak dan je belangstelling kenbaar bij Carola van Kester, carola@stoneislandcommunicatie.nl, voorzitter van de APT. Schroom niet om mensen uit je netwerk te stimuleren om actief te worden bij Logeion!

« Terug