Frans van Drimmelen

Frans.jpg

| Public Affairs | Lobby en politiek |
| T: 06 - 21 56 71 48 | E: f.van.drimmelen@dr2.nl |
Frans van Drimmelen is oprichter en directeur van Dröge & van Drimmelen. Hij adviseert bedrijven, overheden en organisaties op het gebied van public affairs en corporate communicatie. Naast Dröge & van Drimmelen bekleedt Van Drimmelen diverse bestuursfuncties; onder andere als lid van de Raad van advies van de Groene Zaak, bestuurslid van het Prinsjesdagontbijt, lid Raad van advies Bovo Tours en lid Raad van advies Wekomenerwel. Daarnaast is hij medeoprichter van de Beroepsvereniging voor Public Affairs, waarvan hij tot 2013 voorzitter was. In 2014 bracht hij het 'Handboek Public Affairs, een open boek over belangenbehartiging en lobbyen' uit.


Ervaring Frans van DrimmelenAuteur

Handboek Public Affairs, een open boek over belangenbehartiging en lobbyen

februari 2014 – heden (2 jaar 2 maanden)derde druk juli 2015

http://uitgeverijprometheus.nl/index.php?option=com_pac&view=boek_detail&isbn=9789035138117


voorzitter landelijke talentencommissie

D66

november 2014 – heden (1 jaar 5 maanden)


Directeur

DR2 Consultants

januari 2014 – heden (2 jaar 3 maanden)

Public Affairs Europa


Owner and senior advisor

Dröge & van Drimmelen, corporate communication & public affairs

december 1999 – heden (16 jaar 4 maanden)Amsterdam, Den Haag en Brussel

Dröge & van Drimmelen is gespecialiseerd in corporate communication en public affairs. Wij hebben een bewezen staat van dienst in (politieke-) belangenbehartiging in Den Haag en Brussel en zijn sterk in het ontwikkelen en implementeren van communicatiestrategieën. Wij helpen met 29 collega's overheden, bedrijfsleven en belangenorganisaties bij het versterken en zichtbaar maken van hun positie rond maatschappelijke vraagstukken.


Lid Raad van Advies

De Groene Zaak

maart 2010 – heden (6 jaar 1 maand)Den Haag

De Groene Zaak wil de verduurzaming van de Nederlandse economie ondernemingsklimaat in Nederland versnellen.

De Groene Zaak: is de enige brancheoverstijgende vertegenwoordiging van duurzaam ondernemend Nederland. De organisatie verenigt bedrijven met een gedeelde ambitie helpen om de Nederlandse economie sneller te verduurzamen, zet een schat aan bedrijfsmatige expertise in op het gebied van duurzaam ondernemen en zoekt nadrukkelijk samenwerking met politiek en overheid: de kennis en beleidsmatige ondersteuning van de overheid zijn cruciaal voor snellere verduurzaming. De focus ligt op de planet-kant: werken aan een beter milieu en ecologisch evenwicht

« Terug

Reacties op 'Frans van Drimmelen'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.