Ron van der Jagt

Ron2.jpg

| Trends in het communicatievak | Positie en meerwaarde van
de communicatieafdeling |

Ron van der Jagt is algemeen directeur en bestuurslid van Le Champion, een van de grotere sportorganisaties van Nederland. Le Champion telt 20.000 leden en brengt met tientallen eigen sportevenementen op het gebied van fietsen, wandelen en hardlopen jaarlijks 250.000 mensen op de been. Bekende evenementen van Le Champion zijn onder andere de Dam tot Damloop, de NN Egmond Halve Marathon en de TCS Amsterdam Marathon.

Eerder was hij ruim vijfentwintig jaar verbonden aan adviesbureaus, waaronder Boer & Croon en Berenschot. Daar adviseerde hij directies en besturen bij organisatievraagstukken op het snijvlak van strategie, marketing en communicatie. Al op jonge leeftijd werd hij partner en directeur. Zodoende was hij twintig jaar ondernemer in de zakelijke dienstverlening, heeft hij een relatienetwerk in alle sectoren van de samenleving en is hij zeer ervaren in het leiden van professionals.

Naast zijn werk is Van der Jagt maatschappelijk-bestuurlijk actief als commissaris en toezichthouder. Tot slot is hij erelid en oud-voorzitter van Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals.

 

« Terug