Alex Sheerazi

Alex.jpg

| Projectcommunicatie | Omgevingscommunicatie |
| T: 06 - 20 95 76 36 | E: alex@burodesteeg.nl |
Alex Sheerazi is hoofd communicatie van de Dienst Metro van de Gemeente Amsterdam. De Dienst Metro is onder meer verantwoordelijk voor de aanleg van de Noord/Zuidlijn en de renovatie van de Oostlijn en het eigendom en strategisch beheer van het Amsterdamse metro- en tramnetwerk. Sheerazi is Mede-oprichter en -eigenaar van Buro de Steeg, een bureau voor communicatie op de terreinen van infrastructuur, ruimtelijke ordening en volkshuisvesting.

Ervaring Alex Sheerazi

Hoofd communicatie

Dienst Metro, Gemeente Amsterdam
juni 2009 – heden (6 jaar 10 maanden) Stationsplein 7 (gebouw Amsterdam CS)

Hoofd communicatie van de Dienst Metro van de Gemeente Amsterdam. De Dienst Metro is onder meer verantwoordelijk voor de aanleg van de Noord/Zuidlijn en de renovatie van de Oostlijn en het eigendom en strategisch beheer van het Amsterdamse metro- en tramnetwerk.


Eigenaar
Buro de Steeg
1999 – heden (17 jaar)

Mede-oprichter en -eigenaar van Buro de Steeg (voorheen Tr3um Advies) een bureau voor communicatie op de terreinen van infrastructuur, ruimtelijke ordening en volkshuisvesting. Buro de Steeg leid ik samen met Frans Werter en is te vinden in de Utrechtse Hekelsteeg nr.11 en op het web: www.burodesteeg.nl.


Communicatieman 2010
Logeion, vereniging voor communicatie
december 2010 – december 2011 (1 jaar 1 maand)

Door een jury van vakgenoten uitgeroepen tot communicatieman van het jaar 2010 vanwege mijn werk voor de Noord/Zuidlijn. De hartverwarmende promotie door mijn bouwende collega's (die ook wat zekerheidjes ingebouwd hadden) heeft bij deze uitverkiezing natuurlijk een belangrijke rol gespeeld: http://bit.ly/Wmhu9Q

« Terug

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.