Bureau Zuijdgeest Beter Schrijven: CREATIEF SCHRIJVEN voor communicatiespecialisten

vrijdag 27 november 2020

Datum: 27 november 2020
Locatie: Amersfoort
Prijzen: € 495,- voor dag één, € 950,- voor twee dagen, € 1.295,- voor de volledige training, incl. alle cursusmaterialen, consumpties, lunches, getuigschrift, boek Karel Witteveen. Creatief denken en schrijven voor professionals, 0% btw.
Let op! Neem je een collega mee dan mag deze meedoen voor de halve prijs

Eén-, twee of driedaagse training frisse tekstideeën bedenken en toepassen in blogs, columns, speeches, persberichten, enz. Bestemd voor communicatieadviseurs, tekstschrijvers, pers- en pr-medewerkers, bladenmakers, bedrijfsjournalisten, webredacteuren.

Gevoelens

Je schrijft goed, maar het mag verrassender, pakkender, kortom: creatiever? Misschien moet je vaker putten uit persoonlijke invallen, gevoelens en associaties, of je gedachten eens anders ordenen dan alleen maar logisch.

 

Frisse ideeën

In de training Creatief tekstschrijven leer je een groot aantal technieken om op originele ideeën te komen. In een groep (aankomend) vakgenoten probeer je deze ongedwongen uit.

Je experimenteert met alternatieve invalshoeken en andere schrijfstijlen. Je varieert in tekstsoort. Je maakt beeldende beschrijvingen en oefent met verteltechnieken.

 

Topdagen

Je werkt voor jezelf en in subgroepjes, kijkt mede-cursisten de kunst af en krijgt op je probeersels feedback van de cursusleider. Na afloop bruis je van de creatieve tekstideeën waarvan je er een of meer al hebt uitgevoerd. Je hebt een of meer topdagen gehad.

 

Schrijf je in op http://www.bureauzuijdgeest.nl/creatief-tekstschrijven

« Terug

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.