Online communicatieconferentie ‘Met communicatie ondermijning te lijf’

donderdag 28 januari 2021

Namens het ministerie van Justitie en Veiligheid, het Landelijk Informatie- en Expertise Centrum (LIEC) en het Aanjaagteam Ondermijning (ATO) willen wij jou vragen om donderdag 28 januari van 13.00 tot 15.00 uur vrij te houden in je agenda voor de online communicatieconferentie ‘Met communicatie ondermijning te lijf’.

De online conferentie is bedoeld voor communicatieprofessionals die actief zijn binnen het werkveld van ondermijnende criminaliteitsbestrijding. Doel is om (nieuwe) kennis te delen, jezelf te laten informeren over de inzet van communicatie bij het tegengaan van ondermijning en collega’s te leren kennen.

Programma
Er wordt nog gewerkt aan het programma, maar in grote lijnen ziet dat er als volgt uit:

13.00 – 13.25 uur   Plenaire opening met Anniko van Santen als dagvoorzitter
13.25 – 14.25 uur   Twee workshoprondes
14.25 – 15.00 uur   Afsluitend plenair programma met onder andere Gerlof Leistra,
                             misdaadjournalist van Elsevier Weekblad

Uitnodiging

Ben jij geïnteresseerd in deze (gratis) bijeenkomst? Geef dan via deze link je gegevens door, zodat we je begin januari een uitnodiging kunnen sturen.

 

 


« Terug

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.