Anne Berndsen sluit zich aan bij De Selectie

Anne Berndsen 200x200.jpgwoensdag 14 juli 2021 08:34

De talentvolle HR-adviseur Anne Berndsen sluit zich aan bij adviesbureau De Selectie uit Utrecht. Berndsen kwam eerder uit voor onder meer Hoek Consultants en Harrie Arendsen. Zij richt zich met name op HR-strategie. “Het speelveld tussen de business en HR vind ik enorm interessant. Een succesvolle business met ongemotiveerd personeel is onmogelijk, dat krijg je niet van de grond."

Berndsen vervolgt: "De andere kant wordt minder vaak belicht, maar net zo belangrijk: gemotiveerd personeel in een organisatie zonder duidelijke strategie zal op den duur motivatie verliezen”.

“De Selectie is wat mij betreft een adviesbureau dat het snapt. Zij begrijpen dat je geen langlopende contracten en dure taal nodig hebt om te doen wat je als adviesbureau moet doen: een bedrijf helpen met hun vraagstuk of ambitie en daarmee resultaten boeken”, vertelt Anne: “Die speelwijze past bij mij”.

De Selectie bestaat inmiddels ruim twee jaar, mocht ruim zestig nieuwe opdrachtgevers verwelkomen en is nog niet klaar op de transfermarkt. “Wij presenteren deze zomer nog zeker twee nieuwe spekers”, aldus vennoot Gjerryt Leuverink. De Selectie is een adviesbureau ‘van nu’ dat buiten de hokjes en gebaande paden denkt.

Verder kennismaken met Anne? En weten waarom ze voor een transfer naar De Selectie kiest? Lees hier het interview!

« Terug

Reacties op 'Anne Berndsen sluit zich aan bij De Selectie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.