Bureau voor Overheidscommunicatie en Communicatiemensen.nu bundelen krachten

Bureau overheidscommunicatie en communicatiemensen.nu 200x200.jpgdinsdag 01 juni 2021 20:28

Voor de bemiddeling van communicatieprofessionals bij overheden formaliseren Communicatiemensen.nu en Bureau voor Overheidscommunicatie hun samenwerking en gaan ze verder onder de naam Bureau voor Overheidscommunicatie. Zo maken beide bureaus optimaal gebruik van ieders expertise en vullen ze elkaar aan in kennis en inzicht van het werven van communicatieprofessionals.

Communicatiemensen.nu blijft bestaan als de bemiddelaar voor de private sector en het bedrijfsleven, Bureau voor Overheidscommunicatie is en blijft dé bemiddelaar van communicatieprofessionals voor opdrachtgevers in de publieke sector.  

“Voor beide bureaus blijft voorop staan dat we – omdat we zelf communicatieadviseurs zijn en vanuit ons vak de klanten kennen – snappen hoe we het beste kunnen bemiddelen en communicatieprofessionals kunnen helpen bij elke stap in hun carrière. Nu we samengaan, kunnen we alle processen en systemen integreren. Daarmee zijn we flexibeler en slagvaardiger dan ooit, voor onze kandidaten én voor onze opdrachtgevers. Met die extra kennis en inzicht beoordelen we beter en sneller welk specialisme gezocht wordt en wie het beste bij de opdracht past”, zegt directeur Nico Postma van Bureau voor Overheidscommunicatie.  

Mededirecteur Marielle Vis vult aan: “Een persoonlijke en betrokken aanpak is het uitgangspunt van ons werk: het bemiddelen van communicatieprofessionals voor alle niveaus en alle specialismen. We kunnen nu putten uit de meest uiteenlopende werkervaringen bij zowel de publieke sector als bij het bedrijfsleven. Met ons kwalitatieve en gevarieerde aanbod van hoogopgeleide communicatieprofessionals en met een hecht landelijk netwerk van specialisten en ‘allrounders’ worden we nog interessanter voor onze opdrachtgevers. Bureau voor Overheidscommunicatie is zo één van de grootste, solide partijen in de bemiddeling van hoger opgeleide overheidscommunicatieadviseurs. Op dit moment zijn veel goed opgeleide en ervaren professionals bij onze opdrachtgevers aan het werk. De teamgeest is groter dan ooit. We krijgen zoveel vertrouwen en waardering terug van onze professionals en opdrachtgevers, daar krijgen we telkens weer energie van!”

« Terug

Reacties op 'Bureau voor Overheidscommunicatie en Communicatiemensen.nu bundelen krachten'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.