Frits Hendrikx nieuwe partner Hague Corporate Affairs

Frits-Hendrix-vierkant.pngmaandag 04 november 2019 12:45

Hague Corporate Affairs heeft zich versterkt met de komst van Frits Hendrikx. Als partner gaat hij zich per 1 november 2019 bezighouden met advisering van bestuurders en communicatiedirecties op het snijvlak van communicatie, media en public affairs. Daarnaast gaat hij leidinggeven aan het nieuwe kantoor van Hague Corporate Affairs in Amsterdam. Hendrikx was hiervoor werkzaam als partner bij de Reputatiegroep en als managing partner van Het PR Bureau.

Daarvoor werkte Frits Hendrikx als adviseur pr/pa bij pensioenverzekeraar Zwitserleven en als senior consultant bij communicatie-adviesbureau CFF Communications. Hij begon zijn carrière in de media als eindredacteur bij het beleggersblad Beursplein 5, een uitgave van de toenmalige Amsterdamse Effectenbeurs (Euronext).

Hij heeft ruime ervaring in corporate communicatie, zoals met reputatievraagstukken, issue- en crisismanagement en mediarelaties. Hendrikx werkte voor opdrachtgevers in de financiële- en zakelijke dienstverlening en overheid. Hij studeerde politicologie aan de Rijksuniversiteit Leiden en journalistiek aan de Academie voor de Journalistiek in Tilburg.

Hague Corporate Affairs is een adviesbureau voor communicatie, public affairs en lobby in Den Haag, Amsterdam, Brussel en Parijs.

« Terug

Reacties op 'Frits Hendrikx nieuwe partner Hague Corporate Affairs'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.