Tim van der Zanden is nieuwe Director Global Communications bij Heineken

Tim-vd-Zanden-vierkant.pngdinsdag 05 november 2019 12:37

Tim van der Zanden is van Ahold Delhaize overgestapt naar Heineken, waar hij de functie van Director Global Communications vervult. Van der Zanden werkte de afgelopen 6,5 jaar voor Ahold, aanvankelijk als Director External Communications. In die rol was hij nauw betrokken bij de fusie met Delhaize. Drie jaar terug ging hij aan de slag als Vice-president Communicatie Albert Heijn, Etos en Gall & Gall.

Van der Zanden werkte voorafgaand aan Ahold Delhaize bijna 8 jaar bij AkzoNobel. Hij was daar hoofd externe communicatie.

Bron: Adformatie

« Terug

Reacties op 'Tim van der Zanden is nieuwe Director Global Communications bij Heineken'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.