Leanne de Goede nieuwe communicatieadviseur bij Van Luyken

Leanne de Goede 200x200.jpgdinsdag 08 oktober 2019 15:44

Van Luyken heeft Leanne de Goede aangesteld als nieuwe communicatieadviseur. De Goede startte op 7 oktober bij het Haarlemse communicatieadviesbureau. Leanne de Goede begon haar carrière bij PR-bureau NewsLab in Amsterdam. Daarna werkte zij geruime tijd als communicatieadviseur bij de NOS.

Bij NOS was ze onder andere betrokken bij het 60-jarig jubileum van het NOS Journaal en de lancering van NOS Stories (nieuwskanaal voor jongeren op sociale media). Na een kort avontuur bij Artifex in Amsterdam gaat zij nu aan de slag bij Van Luyken. Leanne is inzetbaar voor communicatieadvies en PR-activiteiten.

Youssef Eddini, managing partner van Van Luyken: "We zijn heel blij dat Leanne voor ons heeft gekozen. Haar komst symboliseert de groei die we op dit moment doormaken. We hebben de afgelopen periode een aantal nieuwe klanten verwelkomd met duurzame opdrachten. Dat maakt versterking van ons team nood­zakelijk. Deze versterking hebben we gevonden in Leanne, een jonge talent­volle professional en net als Van Luyken afkomstig uit Haarlem." Van Luyken richt zich op strategisch communicatie­advies, crisis­communicatie, communicatie­trainingen (via het eigen label De Trainingsstudio) en detachering van communicatie­professionals.

« Terug

Reacties op 'Leanne de Goede nieuwe communicatieadviseur bij Van Luyken'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.